اعتماد 24 ساعته Businext سرویس دهنده!

گزارش به اعضا: موافقت وزارت جهاد کشاورزی با ۱۰ هزار تن ثبت سفارش جدید ماهی تون وارداتی

گزارش به اعضا: موافقت وزارت جهاد کشاورزی با ۱۰ هزار تن ثبت سفارش جدید ماهی تون وارداتی

موافقت وزارت جهاد کشاورزی با 10 هزارتن ثبت سفارش جدید ماهی تون وارداتی

در پی نامه مورخ 07/03/1403 معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر این که ثبت سفارش واردات ماهی تون تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد اتحادیه نسبت به این موضوع اعتراض نمود و به لحاظ آن که عدم ثبت سفارش در ماه هایی که با توقف صید داخلی نیز مواجه هستیم سبب کمبود ماهی تون مورد نیاز کارخانجات تولید کنسرو خواهد شد و در نهایت به افزایش قیمت کنسرو ماهی تون در بازار می انجامد از سازمان شیلات ایران و وزارت جهاد کشاورزی درخواست رسیدگی واصلاح این رویه را نمود.

این موضوع در جلسه دبیر و اعضای هیئت مدیره اتحادیه در روز دوشنبه 21/03/1403 با جناب آقای پیمان پاک قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار و رئیس شورای راهبردی تجارت، بازرگانی و تنظیم بازار محصولات کشاورزی مطرح و ایشان نیز به سرعت رسیدگی و دستور تشکیل جلسه ای با حضور آقایان دکتر جاهدی و داوری از دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی را در روز چهارشنبه 23/03/1403 در دفتر خودشان صادر نمودند.

در این جلسه که از ساعت 16 تا 17:30 با حضور آقایان پیمان پاک، داوری، جاهدی و فرنیا از وزارت جهاد کشاورزی و خدایی، نوری از سوی اتحادیه و بختیاری از سندیکای صنایع کنسرو تشکیل و تعدادی از شرکت های تولیدی نیز شرکت داشتند، نمایندگان اتحادیه و سندیکا درخواست های خود مبنی بر شفاف سازی سهمیه بندی و دلایل توقف ثبت سفارش را مطرح نمودند.

آقایان داوری و جاهدی اعلام نمودند که دلیل توقف ثبت سفارش ها آن است که قبلاً ثبت سفارش های زیادی انجام شده که حتی بیش از سهمیه اعلامی سازمان شیلات (25000 تن) بوده و لذا ضرورتی به ثبت سفارش جدید نمی باشد. در عین حال اعلام کردند که دو یا سه شرکت حدود 15000 تن ثبت سفارش قبلی باز دارند که اگر وارد شود کفایت می کند. حاضرین در جلسه با عنوان این موضوع که ممکن است این شرکت ها نخواهند یا نتوانند این مقدار را وارد کنند و در نهایت کمبود ماهی در بازار ایجاد خواهد شد به این موضوع اعتراض نمودند و در نهایت جمع بندی ذیل حاصل شد:

1) موافقت شد که وزارت جهاد کشاورزی مقدار 10 هزار تن ثبت سفارش جدید را مجاز اعلام نماید.

2) این مقدار به شرکت هایی تخصیص خواهد یافت که قبلاً ثبت سفارش نداشته یا از سهمیه خود کمتر استفاده کرده اند و به هیچ وجه شامل شرکت هایی که ثبت سفارش معطل دارند نخواهد شد.
نمایندگان تشکل ها از حسن توجه جناب آقای پیمان پاک و مدیران کل مرتبط در دفتر خدمات بازرگانی بابت این اقدام ارزنده تقدیر نمودند.