اعتماد 24 ساعته Businext سرویس دهنده!

با توجه به روندهای جهانی واردات میگو، ممکن است امسال چین رکوردها را بشکند

با توجه به روندهای جهانی واردات میگو، ممکن است امسال چین رکوردها را بشکند

به گفته ویلم ون در پیجل موسس  Shrimp Insights، واردات میگو توسط چین ممکن است امسال از 1 میلیون تن فراتر رود، که می‌تواند روند خرید جهانی را به چالش بکشد و به رشدی دست یابد که هیچ بازاری در سال 2023 حتی نتواند به آن نزدیک شود.

بین نیمه دوم سال 2022 تا ماه ژوئن سال جاری، چین حدود 1 میلیون تن میگو وارد کرده است که تقریباً به طور مساوی در هر شش ماه تقسیم می شود. این آمار، همراه با این واقعیت که حجم واردات کشور در ماه جولای سالانه تنها 3 درصد کاهش یافته است، وان در پیجل را به این نتیجه رسانده که در وبلاگش نوشت، چین “ممکن است برای اولین بار در سال 2023 واردات میگو از چین از مرز 1 میلیون تن فراتر رود.”

واردات میگو چین در شش ماهه اول سال 2023 به 2.8 میلیارد دلار (2.6 میلیارد یورو) رسید که 30 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشت. وان در پیجل گفت که این موضوع تا حدی به دلیل کاهش مداوم قیمت جهانی میگو بوده که «هنوز مشخص نیست آیا، روند کاهش قیمت تمام شده یا خیر».

در سال‌های اخیر، هند به طور پیوسته صادرات میگو خود را به چین افزایش داده است، اما به نظر می‌رسد واردات از هند در نیمه اول سال 2023 کمی کم ‌تر از مدت مشابه در سال گذشته است.

اکوادور همچنین نقشی اساسی در رشد واردات میگو چین ایفا کرده است. در سال 2022، محموله‌های میگو از اکوادور به چین به مرز 600.000 تن رسید. اگر این روند ادامه یابد، صادرات اکوادور در سال 2023 به چین به طور بالقوه به 900.000 تن افزایش خواهد یافت.

آرژانتین در نیمه اول سال جاری به اندازه تمام سال 2022، میگو به چین صادر کرد. نظریات وان در پیجل این است که این کشور ممکن است امسال به همان حجم صادرات خود به چین طی سال‌های 2019 تا 2020 بازگردد که بین 25000 تا 35000 تن بود. اگر به این اعداد و ارقام برسد، آرژانتین به ترتیب پس از اکوادور و هند، سومین تامین کننده بزرگ میگو در چین خواهد شد.

به گفته کارشناس ارشد جهانی رابوبانک، این همه اتفاق درست در زمانی رخ می‌دهد که صنعت جهانی میگو با ترکیبی دردسرساز از کاهش قیمت‌ها و کاهش تقاضا مواجه شده که این مشکل با افزایش هزینه‌های خوراک و  هزینه های تولید تشدید می‌شود و ثبات تقاضای چین را برای این بخش مهم‌تر می‌کند.

گورجان نیکولیک از Seafood  اظهار داشت: حتی اگر تقاضای چین ثابت بماند، ترکیب تقاضای ضعیف، هزینه‌های بالا و مازاد عرضه، بحرانی را برای صنعت ایجاد می‌کند که ممکن است در نیمه دوم سال 2023 تشدید شود.