اعتماد 24 ساعته Businext سرویس دهنده!

جذب ۳۱۳ میلیون پوند سرمایه توسط شرکت SalMar از طریق اوراق قرضه سبز

جذب ۳۱۳ میلیون پوند سرمایه توسط شرکت SalMar از طریق اوراق قرضه سبز

در اطلاعیه بازار سهام اعلام شد که شرکت SalMar دومین تولیدکننده بزرگ ماهی سالمون در جهان از طریق انتشار موفقیت‌آمیز اوراق قرضه سبز، ۴.۳۵ میلیارد کرون نروژ (۳۱۳ میلیون پوند انگلیس) جذب کرده است:

۳.۲۵ میلیارد کرون نروژ در یک انتشار اوراق قرضه سبز پنج‌ساله بدون پشتوانه با نرخ شناور سه‌ماهه Nibor [1]+ ۱.۱۵٪ سالانه


[1] NIBOR  مخفف  Norwegian Interbank Offered Rate  است و به نرخ بهره‌ای اطلاق می‌شود که بانک‌ها در نروژ برای وام دادن به یکدیگر از آن استفاده می‌کنند. این نرخ به‌طور روزانه توسط بانک‌های نروژی اعلام می‌شود و برای تعیین نرخ بهره در قراردادهای مختلف مالی و وام‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. NIBOR مشابه با نرخ‌های بین‌بانکی در دیگر کشورها مانند (London Interbank Offered Rate) LIBOR  است.

۱.۱۰ میلیارد کرون نروژ در یک انتشار اوراق قرضه سبز هفت‌ساله بدون پشتوانه با نرخ شناور سه‌ماهه Nibor + ۱.۳۵٪ سالانه

درخواستی برای عرضه اوراق بهادار در بورس اوسلو ارائه شده که تاریخ سررسید برای هر دو بخش ۳۰ ژانویه ۲۰۲۵ تعیین شده است.

مزایای زیست‌محیطی

اوراق قرضه سبز امکان جمع‌آوری سرمایه و سرمایه‌گذاری برای پروژه‌های جدید و موجود با مزایای زیست‌محیطی را فراهم می‌کنند و توسط شرکت‌های بزرگ پرورش ماهی سالمون مانند SalMar، Mowi و Lerøy مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

در سال ۲۰۲۲، شرکت SalMar که مالک مشترک Scottish Sea Farms است، نحوه مصرف درآمد حاصل از انتشار قبلی اوراق قرضه سبز خود را مستندسازی کرد.

این پول برای ساخت یک تأسیسات فرآوری ثانویه جدید هزینه شد که انتظار می‌رود سالانه ۲۶,۰۰۰ تن کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای معادل CO₂ را به دنبال داشته باشد. همچنین برای ساخت دو تأسیسات جدید سیستم‌های آبزی‌پروری بازچرخش که نسبت به سیستم‌های جریان‌پذیر معمولی، آب کمتری مصرف می‌کنند و برای تجدید مجوزهای مزارع گواهی‌شده توسط شورای مدیریت آبزی‌پروری (Aquaculture Stewardship Council[2]) استفاده شد.


[2]   Aquaculture Stewardship Council (ASC) یا شورای مدیریت آبزیپروری: یک سازمان بینالمللی است که به ارزیابی و صدور گواهینامه برای مزارع آبزیپروری میپردازد. این سازمان معیارهایی را برای تولید پایدار و مسئولانه محصولات دریایی ایجاد کرده است. هدف ASC ارتقای شیوههای مدیریت محیط زیستی، اجتماعی و اقتصادی در صنعت آبزیپروری است تا تأثیرات منفی آن بر محیط زیست و جوامع کاهش یابد. گواهی ASC به مصرفکنندگان اطمینان میدهد که محصولات دریایی تولید شده، طبق استانداردهای پایداری و مسئولیتپذیری تهیه شدهاند.